LINKNAVN LINKNAVN LINKNAVN LINKNAVN LINKNAVN LINKNAVN

meg som liten

Hei!

Ja her kommer da noen sexy bilder (nei) av meg som liten! Kos dere!... Én kommentar

Norway Cup ~ dag 1

Hei!

I dag dro jeg, Emilie, Maria, Nora og Hannah opp på Nc for og se mitt største idol Isac Elliot! Vi stod og ventet i mange timer uten mat og drikke. Fikk gnagsår og alt. Vi fikk se han øve og jeg trodde jeg skulle dø! Haha jeg hadde aldri sett han før og plutselig stod han foran meg og sang en av favoritt sangene mine. Helt ubeskrivelig.

Vi stod helt foran og da sperringer ble åpnet løp vi alt vi kunne og fikk veldig gode plasser! Dette har vært den beste dagen i livet mitt! Jeg skjønner bare ikke at jeg stod noen få meter unna isac elliot<3 Helt fantastisk! Jeg savner han såå mye.. Her er noen bilder fra dagen!... Ingen kommentarer

ny header

Hei!

Har laget en ny header til bloggen! Egentlig bare fordi den andre var så mørk og kjedelig, imens denne er mye lysere. Jeg glemte og skrive det i stad men vinneren av linkrunden vinner en header om de ønsker en ny! Tuusen takk for alle kommentarene forresten! Er helt sjokkert ♥♥ Skal ikke trekke vinneren med en gang, vil at alle skal få sjansen til og kommentere! 

Hva synes dere? :) ♥4 kommentarer

link-runde

Hei!

Siden jeg har blogget ekstremt lite de siste dagene, eller egentlig ukene. Tenkte jeg og ha en link-runde. Kommenter hvorfor jeg burde linke akkurat deg, og litt om deg selv og din blogg ♥ Jeg vet ikke helt hvor mange vinnere det blir men bare kommenter :) Jeg driver og lager en videoblogg til dere med masse forskjellige videoklipp fra sommeren. Men om jeg legger den ut blir det etter sommeren :) Så da håper jeg på noen kommentarer også blogges vi senere! 

 50 kommentarer

today

Hei!

Idag skal vi dessverre dra fra aurland og videre til onkelen min sin hytte. Det var mye koseligere og morsommere og være her enn det jeg hadde trodd. Og jeg har sagt til pappa mange ganger at jeg ikke vil dra. Men han vil på lange fjellturer og fiske turer, så ja. Men jeg skal spørre om vi kan dra tilbake neste år! Så da blir det biltur i dag å...

Vi har kjørt båt hver dag, fisket litt, sittet i hagen og kost oss, spist og grillet. Om dere lurer så har vi noen venner som har sommerhus her. Og han som eier huset er en god kompis av pappa. Han har to brødre som har hus rett ved siden av hans sitt. Så de deler hage osv. Det er dødd fint der og jeg kommer til og savne det masse når vi drar ;)2 kommentarer

bilder fra aurland

Hei!

Lenge siden sist eller hva? Dessverre har jeg ingen god unnskyldning. Bortsett fra at jeg har reist fra sted til sted hver dag og ikke har hatt noe særlig tid til bloggen. Men nå skal jeg hvertfall blogge. Det er såå fint her i aurland, jeg elsker og være her! Har jo vært her mange ganger nå, og begynner og bli veldig glad i stedet.

Egentlig så ville jo ikke jeg hit, i og med at det er ingen på min alder her. Men nå vil jeg gjerne være lenger og synes det er kjempe koselig og være her. Vi kjører båt spiser is sitter i hagen om kvelden med venner osv osv. Vi bor på hotell i steden for hos noen venner vi pleier og sove hos. Men det tar jo to min og gå til de så det er ikke noe problem :)2 kommentarer

Bergen

<3... Ingen kommentarer

18.juli

Skal du gjøre det? :)... Ingen kommentarer

R.I.P

Den 13. Juli 2013 døde et av mine største idoler. Han var bare 31 år gammel og skulle gifte seg om bare to uker. Han spilte i favoritt serien min Glee. Jeg var til og med forelsket i han for en god stund siden <3 ;) Han døde av en overdose. Han har vært avhengig av dop siden han var 19 år. Men i april i år gikk han ut av rehabiliteringen! Men han fikk et tilbakefall på lørdag og døde.

Jeg fant det ut den 14. Juli da jeg åpnet instagram. En jeg kjenner la ut et bilde av han og skrev rip under. Jeg trodde det bare var tull men så begynte jeg og lure litt. Jeg spurte Maria om hva som hadde skjedd. Hun forklarte alt. Jeg ville gråte, gråte masse men det gikk ikke. Jeg gråter nemlig ikke så lett. Jeg følte meg helt tom det gikk ikke inn på meg.

Men i dag har jeg begynt og skjønne at et av mine største idoler er gått bort. Det er kjempe trist, men jeg vil aldri glemme han. Jeg skal henge opp en stor plakat av han på rommet for og ha et minne og for og liksom vise respekt. Jeg savner han selv om jeg aldri har kjent han eller sett han på ordentlig. Det er jo trist for en hver og miste et idol... R.I.P verdens vakreste Cory Allan Michael Monteith... Ingen kommentarer

hotell nr 2

Hei!

Idag har vi sitter seks timer i bil, det har regnet hele veien, vi har kunn kjørt på bratte veier i fjellet og jeg har vært kvalm hele veien. Så som dere skjønner har kanskje ikke dagen vært kjempe morsom, hehe :) Men nå er vi fremme i Førde. Hotellet er kjempe fint! Tusen ganger finere enn det andre. Vi skal vel snart spise litt tenker jeg, så ha en fin kveld!... Ingen kommentarer

from the last days

Hei!

Nå sitter vi ute og har nettopp spist. Vi er i Åndalsnes og kom hit for noen timer siden. Vi bor på et hotell og skal bli her til i morgen. Vi startet Norges turen vår i går og dro først opp på hytta. I morgen skal vi starte turen til Bergen. Vi skal stoppe flere steder på veien og være fremme der på tirsdag. Hvor vi skal stoppe vet vi ikke enda.

Som dere sikkert skjønner er det nett på hotellet (<3) noe som er veldig bra for bloggen sin del haha! Men siden vi skal reise så mye rundt vet jeg ikke når neste innlegg kommer. Men ta en tur innom her allikevel for plutselig har jeg nett :) Vi skal på vg-lista i Bergen på onsdag og jeg gleder meg masse! Isac Elliot var jo bare i Oslo men jeg tror det blir bra uansett ;)... Ingen kommentarer

ukensspørsmål #2

Hva fikk deg til og blogge? Jeg startet og blogge for noen år siden, rett og slett fordi jeg så opp til de andre bloggerne og ville være som dem.

Hvorfor blogger du? Fordi jeg synes det er gøy og skrive, redigere og ta bilder og alt annet man gjør når man blogger! :)

Hva gjør du på fritiden? Jeg trener litt, er med venner, tar bilder til bloggen, blogger og jobber med skolen <3

Hva er dine hobbyer? Det går veldig opp og ned men blogging er absolutt en av dem!

Har du dyr? Jeg har en bror

Hva slags telefon har du? Min skjønne iPhone 4s <3

Hvor får du inspirasjon fra? Alt rundt meg, instagram we<3it facebook mennesker, bloggere alt!

Hvilke merke ting har du? Klær fra abercrombie, ting fra apple, uggs. Haha kommer ikke på noe i farta men har ikke så mye merkeklær :)

Hva ønsker du deg? Det er så mye at jeg må ta det i et innlegg, men på førsteplass er det Mac Book Pro 15 tommer<3

Når har du bursdag? 15.oktober (husk det haha neida)

Har du blogget før? Ja :)

Favoritt mat? Grillmat!

Hvor gammel er du? 12..snart tretten 

Bruker du sminke? Ja det gjør jeg

Hvilken sminke bruker du? Kommer et innlegg

Favoritt årstid og værste årstid? Beste SOMMER<3 Værste er ...vint..er

Kan du legge ut noen gamle bilder av deg? Hahaha ja, litt senere ;)

 

 

 

 ... Én kommentar

to outfits

Hei!

Har nettopp redigert to bilder til dere, som ta er to outfit bilder. De er fra de siste dagene. Skal prøve og ha outfit innlegg litt oftere, siden jeg synes hvertfall at det er gøy og se på andres blogger! Sitter egentlig helt alene i huset og redigerer bilder, drikker solo og snakker med beste tiriil<3 Haha imens alle andre sitter ute og er sosiale. Vanligvis ville jeg ha blitt med, men er litt sliten nå så synes det er best og sitte her for øyeblikket :)

Spørsmålene deres fra forrige uke kommer i neste innlegg! Må få det unnagjort snart, og nå har jeg hvetfall tid til det. Hva som skjer med bloggingen fremover aner jeg ikke. Vi har ikke nett i bilden og i og med at vi bare skal kjøre rundt i norge og besøke forskjellige ting og venner osv, vet jeg ikke hvordan det blir med nettet. Jeg er borte i to uker så bli "sinte" om dere ikke hører fra meg må en stund. Håper dere liker bildene!

Genser- Cubus- Shorts- Zara

Topp- H&M- Singlett- Cubus- Shorts- Gina6 kommentarer

dagen

Hei!

Idag har det vært kjempe fint vær og jeg har gjort masse! Jeg har trent, laget smoothie og havrepannekaker, vært ute med Maria, besøkt familien, hatt besøk, pakket og ryddet rommet! Det ble ikke noe Spania tur dessverre :( Men vi skal kjøre gjennom Norge dra på vg lista i Bergen og besøke masse venner på veien, vi drar i morgen tidlig.

I går grillet jeg, Maria, pappa og Emil sammen i hagen. Etter en stund kom noen venner av meg Regine og Sebastian over og spiste is. Vi hoppet på trampolina og slappet av. Senere på kvelden satt jeg på rommet og hørte på musikk som vanlig. Jeg og pappa satt lenge oppe i går kveld og snakket om at jeg må komme meg ut og trene mer. Og ikke bare sitte inne på pcn. Så om jeg klarer det skal jeg få en gave, kan dere gjette hva det er? :)... Ingen kommentarer

summer

Hei!

I går kveld kom Maria over og overnattet. Kjempe koselig, en av de beste overnattingene vi har hatt sammen føler jeg. Vi lo masse sovnet sent og koste oss masse :) stod opp og spiste frokost i tolv tiden, så ordnet vi oss og gikk hvert til vårt. Jeg gikk hjem til pappa og fant frem litt ting til i morgen og Maria dro hjem til seg selv.

Vi møttes litt senere på dagen og gikk på butikken og kjøpte oss litt godt. Så satte vi oss på en benk og snakket lenge og lo selvfølgelig mye. Etter en stund dro vi over til meg, og nå sitter vi i hagen min. Pappa har tatt ut bassenget og greier<3 Dette har alt i alt vært en kjempe hyggelig og fin dag! Så nå skal vi bare slappe av og grille :)... Ingen kommentarer

dagen

Hei!

Er fortsatt hos tante med alle de andre. De små barna bader mens vi andre sitter og slapper av i sola. Jeg hører på musikk som vanlig og har nettopp hoppet på trampolina. Skal prøve og få med noen venner ut når jeg kommer hjem:) vil være masse med venner før jeg drar! Har tatt noen få bilder til dere så de kommer til slutt.

Resten av spørsmålene deres kommer i kveld eller i morgen tror jeg. Innkjøpsvideo vet jeg ikke helt ennå. Må finne et redigerings program først. Noen forslag? Vi grillet her i dag og spiste is og har vært ute hele dagen. Kjempe digg. Jeg og Maria var ute sammen og litt på senteret før jeg dro hit. Så har vært en kjempe bra dag <32 kommentarer

collage

Hei!

Satt sammen noen bilder fra før jeg begynte og blogge! Tenkte kanskje det var litt morsomt for dere og se hva jeg har gjort litt av vennene mine og hvordan jeg så ut før haha. Om dere vil kan jeg kanskje ha et innlegg med bilder fra da jeg var liten til hvordan jeg ser ut nå! Kommenter. Grunnen til at jeg ikke tok alle spørsmålene i stad er fordi det var så mange spørsmål. Ukensspørsmål #2 kommer neste gang med resten av spørsmålene!

Mamma og Emil (broren min) dro nettopp ut døra for og dra til byen. Emil skulle se på noen greier, jeg er såå sliten og trøtt etter og ha sovet hos Regine at jeg ikke orket og bli med. Og jeg elsker byen, men holder på og sovne her jeg sitter så det var ikke vits engang. Skal vel snart ut om jeg kjenner meg. Ringe til noen venner og avtale noe tipper jeg! 

 ... Ingen kommentarer

ukens spørsmål #1

Røyker du fast? Klart, hvilken jente på 13 gjør vel ikke det?

Gleder du deg til ungdomsskolen? Jepp :)

Hvorfor lagde du ny blogg? Ble så lei av den gamle. Ville lage en ny blogg, den andre bloggen var liksom ikke så seriøs.

Hva er ditt favoritt dyr? Hund <3

Hvem er din favoritt artist? ISAC ELLIOT<3

Skal du noe mer i ferien enn hytta? Jeg har vært i Spania og skal dit en gang til :) Marbella om noen lurer <3 Men om vi ikke finner sommerhus der kan det hende vi drar på telttur med noen venner

Hvilke tv-serier følger du med på? Jeg ser faktisk veldig lite på tv men eelsker Friends!

Leser du en bok for øyeblikket, hvilken? HATER og lese bøker haha, så nei

Har du trent i det siste? Masse....lol nei

Hva synes du om dyretesting? Jeg synes det er veldig teit og urettferdig av vi mennesker skal få bruke dyrene til og teste sminke osv 

Hvilken sminke bruker du til vanlig? Kan ha et innlegg eller en video om det :)

Hva vil du bli? Aner ikke

Favoritt sang atm? Classic av MKTO <3

Hva synes du om skinn/pels? Jeg ønser meg pelsjakke og jeg har sko med dyrepels inni osv, men jeg liker ikke at noen dyr blir misshandlet for at vi skal se bra ut. Men jeg synes mye av klærne det blir brukt til er veldig fine da så jeg vet ikke helt.

Hobbyer? Henge med venner, blogge, ta bilder haha og se på youtube videoer :)

Hvilken farge er det på rommet ditt? Jeg har jo to soverom siden mamma og pappa er skilt, men begge er hvite (om du tenker på veggene)

Hva er din naturlige hårfarge? Blond, dere kan se på bildene under i de andre innleggene mine :)

Hvor mye sminke bruker du til daglig? Litt for mye

Hvilke blogger leser du? Kan ha et innlegg! 

Kan du ha linkrunde? Ja <3

Del to kommer snart :)

 

 

 ... Ingen kommentarer

fin kveld

Hei!

Det var kjempe koselig og sove hos Regine i natt. Vi var på FaceTime med Tiril, haha gøy og høre stemmen hennes igjen :) Jeg blogger så tidlig fordi Regine skal på en greie i byen så vi måtte stå opp nå. Jeg skal hjem om ikke så lenge og er egentlig ganske trøtt. Så kan jeg poste ukensspørsmål når jeg kommer hjem!

Litt senere i dag skal jo som sagt hele familien samles og grille. Jeg gleder meg masse for det er en stund siden sist jeg så dem. Kanskje jeg rekker og spille inn innkjøpevideoen i dag også. Forresten hva synes dere om den nye headeren? Vil kanskje lage en nye med litt mere farger en svart hvit hehe. Ha en kjempe fin dag <32 kommentarer

bilder fra dagen

Hei!

Har hatt det kjempe koselig på tusenfryd i dag! Synd at jeg sitter igjen med gnagsår.. Skal kanskje sove hos Regine i dag men det er ikke helt bestemt ennå. I morgen blir det grilling med hele familien og jeg gleder meg kjempe masse<3 Skal finne på noe før det hvertfall. Kino eller piknik i Frognerparken et eller annet. Her er de bildene jeg tok idag, ha en fin kveld!5 kommentarer

tidlig morgen

Hei!

Idag våknet jeg ganske tidlig, rundt åtte en gang. Er ganske trøtt her jeg sitter/ligger haha. Gleder meg veldig til Tusenfryd med Regine og Maria. Jeg skal prøve og få tatt noen bilder men er ikke sikkert jeg orker og ta med kamera ditt, så kanskje det blir noen mobil bilder. Skal hoppe i dusjen og spise så fort jeg har fått postet dette! Ligger i senga med pcn og musikk og slapper av, veldig deilig. Spørsmålsrunden kommer antageligvis i kveld om ikke jeg har planer da også, kan hende at det blir noe overnatting i kveld men vet ikke helt sikkert enda:)

Kommenter gjerne flere spørsmål eller forslag til videoblogger eller spesielle innlegg! Tenker og ha innkjøps video fra spania og et innlegg hvor jeg viser dere hvilke blogger jeg leser fast. Høres det bra ut? Skal prøve og og få laget en header snart, er litt kjedelig med en header hvor det står gratisdesign haha. Har noen noen bra redigeringsprogram? Jeg har noen tips allerede. Ha en super dag!

 ... Ingen kommentarer

tusenfryd+ bilder

Hei!

Kom hjem for en stund siden etter og ha vært ute med Regine. Såå koselig og se henne igjen! Da har vi bestemt oss for og dra på Tusenfryd med Maria i morgen. Gleder meg masse :) Jeg er veldig pysete og tørr nesten ikke og ta noen ting, men får vel prøve haha. Kom hjem istad og mamma hadde laget kjempe god middag! Vi leide film, og tror snart vi skal spise litt is. Det er heldigvis spådd fint vær i morgen, så håper på at jeg kan gå med shorts på tusenfryd. Jeg og Maria skal ned til Grønnland og møte Regine i morgen før vi drar til Tusenfryd, blir sikkert kjempe bra <3

Jeg tok som sagt noen bilder på hytta, et outfit bilde og litt mat osv haha :) Har også med et outfit bilde fra i dag når jeg kom hjem. Det var jo faktisk 24 grader her når jeg kom i joggebukse, genser og hettegenser.. Tror ikke jeg får spilt inn innkjøps video i morgen men kanskje på onsdag. Skal se hva jeg får til. Spørsmålsrunden kommer i et innlegg siden ingen ville ha den på video :) Så den kommer kanskje i løpet av kvelden. Nå kommer da bildene, ha en fin kveld videre! 

Outfiten fra idag <3

 ... Ingen kommentarer

hjem kjære hjem

Hei!

Da var jeg endelig hjemme i Oslo igjen! Skal snart ut og møte Regine, gleder meg til og se henne igjen! Vi tenker og dra på tysenfryd i løpet av de neste dagene, så det blir bra. Åå det er så deilig og være hjemme igjen :) Rommet mitt er helt fullstendig bomba så jeg har en jobb og gjøre når jeg kommer hjem igjen haha.

Må forresten spørre dere om dere vil ha ukensspørsmål på video eller i et innlegg? Kan hende det blir innlegg uansett men om dere helst vil ha video skal jeg selvfølgelig prøve på det. Turen hjem gikk helt greit, veldig kjedelig haha. Begynner og glede meg masse til ungdomsskolen begynner så det er jo bra. Ha en fin dag videre <3... Ingen kommentarer

sove sove sove

Helu!

Ligger i senga og skal snart sove, de siste tre nettene har jeg sovnet i tre/fire tiden. Da blir hele dagen ødelagt, for da sover jeg så lenge og blir veldig trøtt. Håper virkelig at jeg får en natt med søvn nå. Skal forresten hjem i morgen (takk Gud!) og skal være noen dager hjemme før jeg drar igjen. Skal være masse med venner og utnytte de dagene!

Jeg og Regine skal kanskje på tysenfryd med noen andre venner til uken så det blir jo bra! Håper været hjemme i Oslo er bedre nå enn da jeg dro derfra. Når jeg kommer hjem tenker jeg og spille inn ukensspørsmål og innkjøpsvideo fra Spania! Høres det bra ut? Har tatt noen bilder til dere herfra så skal prøve og få lagt de ut i morgen. Sov godt :)... Ingen kommentarer

spørsmålsrunde

Hei!

Ligger i senga og skal bare høre på musikk og slappe av før jeg skal sove. Er ganske trøtt etter turen så håper jeg sovner fort! Men poenget med dette innlegget er at dere skal få stille litt spørsmål! Dere kjenner meg ikke så godt ennå så jeg tenker det vil passe bra? Gir dere noen dager på og stille spørsmål før jeg svarer.

Håper på noen spørsmål. Haha er så pinlig og starte en spørsmålsrunde uten og kunne avslutte den. Så det er bare og skrive så mange spørsmål dere vil. Jeg svarer på det meste, men haha et sted går vel grensen.. Vær anonym om du føler for det, ikke vær redd for og stille de spørsmålene du vil :) Jeg blir glad for det uansett. Ha en fin kveld <315 kommentarer

the day

Hei!

I dag sov jeg lenge og spiste litt sen frokost. Ganske deilig egentlig :) Når alle var klare kjørte vi opp til en plass og gikk ca en mil innover i fjellet. Sitter igjen med fire gnagsår og en vannblemme, haha. Deilig og få gått litt, gikk jo ikke noe i går. Vi kom hjem og jeg la meg på sofaen med himmelblå og Pepsi max <3 Perfect!

Litt senere grillet vi! Jeg elsker grillmat men var faktisk ikke så sulten så spiste ikke så mye. I morgen tror jeg at vi skal gå en tur til. Håper det egentlig, er ikke noe annet og gjøre her uansett. Nå ligger jeg som et slakt på sofaen med musikk og telefonen. My love <3 Haha. Håper alle har det bra der de er og at alle får/har en super sommer!2 kommentarer

hyttelivet ass..

Hei!

Endelig har vi fått nett! Da blir det blogging, jeg har også spilt inn noen videoblogger men må nok spille de inn på nytt hjemme. Haha ble ikke veldig bra. Turen opp i går gikk veldig fint tok vel fire timer ca? Spiste taco når vi kom opp og så på tv og slappet av. Sovnet vel rundt halv tre tiden haha. Spiste en sånn typisk hytte frokost sammen i dag før vi gikk ut. Har bare slappet av og snakket med Maria. Haha stakkars hun er på hytta for andre gang.

Morfar kom nettopp opp med den beste gaven en tenåring på hytta kan ønske seg. WIFI <3 Haha. Vi skal spise biff i kveld så det blir helt sikkert deilig. Håper vi kan gå en tur i morgen, sånn for og ha noe og gjøre på dagen. Jeg vurderer og gå en kveldstur litt senere. Det var spådd sol 20 grader og shortse vær. Men ehehe..12 grader vind og tåke. Så jeg sitter da igjen med 8 shortser haha. Wish me luck... Ingen kommentarer

hytte tid

Hei!

Om ikke lenge kommer mormor og henter oss for og dra opp på hytta. Jeg kom hjem fra Spania i går og hadde en del ting og gjøre så jeg fikk ikke blogget. Jeg har jo selvfølgelig kjøpt litt ting så jeg skal prøve og få spilt inn en video før jeg drar på ferie igjen. Faktisk veldig deilig og være hjemme i Norge igjen selv om været ikke er helt det samme haha.

Her i Oslo regner det og det er tåkete ute. Litt greit egentlig, siden vi skal sitte noen timer i bil. Liker liksom ikke og sitte i bil når det er fint vær. Denne gangen skal jeg huske og ta med kamera. Må straks hoppe i dusjen og sminke meg før vi skal dra. Om vi har nett når vi kommer opp kan jeg kanskje få inn et blogginnlegg. Gleder meg masse til og sitte i bil, haha har elsket og kjøre i bil siden jeg var liten. Ha en fin dag alle sammen!12 kommentarer

om meg

Hei!

Mitt navn er Sofie, jeg er 12 år gammel og kommer fra Oslo. Jeg har blogget i nesten to år til sammen med en haug andre blogger. Men jeg har lagt de bak meg og er klar for en ny start. Jeg blogger om det samme som de fleste andre bloggere, hverdag, sminke mote ++. Jeg har klare mål i livet og store drømmer.

Foreldrene mine skilte seg da jeg var ca seks år gammel. Jeg har en lillebror som heter Emil og er 9 år gammel. Jeg håper at du liker bloggen min og at du kanskje finner den hjelpsom. Om du har noen spørsmål så bare skriv det i kommentarfeltet. Det er bare og være anonym om du føler deg vel med det. Håper du liker bloggen, og at du kanskje har noen spørsmål :)12 kommentarer
Les mer i arkivet » August 2013 » Juli 2013

Oslo

Hei, mitt navn er Sofie. Jeg er en 12 år gammel blogger fra Oslo som blogger om meg, min hverdag og alt som følger med. Håper du liker bloggen, legg meg gjerne til som venn ♥Her kan du skrive hva litt om deg selv og hva bloggen din handler om.

+ Legg meg til som venn

KATEGORIER

ARKIV

SISTE INNLEGG

DESIGN

  • Albiss.blogg.no
  • hits