LINKNAVN LINKNAVN LINKNAVN LINKNAVN LINKNAVN LINKNAVN

sick

Hei!

Har vært syk hele helgen og har ikke følt meg bra i det hele tatt. Er varm og kaldt, tett i nesen og nyser hele tiden. Klør og har slimete hals, konstant mageknip, vondt i hodet og hele kroppen verker. Aner ikke om jeg skal på skolen i morgen eller ikke, får bare se hvordan jeg føler meg i morgen tidlig.

Ligger i sengen min med rolig musikk, gardinene trukket får, vifte med kald luft, puter & dyne, YouTube videoer, repsils og Pepsi Max. Har ikke blogget og jeg tror at dere skjønner hvorfor. Skal ligge her resten av kvelden også blogges vi senere :)... Ingen kommentarer

kort dag

Hei!

Så langt siden jeg hadde målet om og blogge daglig har jeg klart det. Haha jeg er overrasket. Dagen i dag ble veldig kort for min del men jeg har virkelig fått gått langt i dag. Startet med og gå til skolen som da tar rundt en halv time. Hadde litt norsk så to timer gym i skogen, var en ganske slitsom gymtime. Sal og scene/valgfag fikk gå hjem halv tolv og da måtte jeg gå hele veien hjem. Gikk til pappa med sekken før jeg gikk bort til senteret.

Gikk deretter til mamma som ikke var hjemme. Da orket jeg ikke gå ned til pappa så var litt hjemme alene der og så på tv. Veldig delig egentlig :) Pappa plukket meg opp så dro vi hjem og spiste middag. Så snakket jeg med Martine og dro med henne på butikken. Etterpå gikk vi hele veien til skolen, var litt der før vi gikk hele veien tilbake. Så har fått gått litt i dag kan man vel si? ♥

 ... Én kommentar

good night sleep tight

God natt <3... Ingen kommentarer

i hope you had a really good day

Hei!

Kom akkurat inn etter en tur på klubben sammen med Martine, Nora, Emilie, Vanessa og Rebekka! Det var veldig koselig som vanlig :) Dagen min har virkelig vært på sitt beste, eneste ulempen er at jeg våknet et kvarter før vi startet på skolen, og med en skolevei som tar en halv time var det ganske upraktisk. Heldigvis rakk pappa og kjøre meg og jeg kom i tide! Skoledagen gikk utrolig fort noe som var veldig deilig. Ganske uvanlig i og med at det er mandag. I nest siste time følte det som om vi var i andre time :)

Etter skolen klarte jeg og leste 20 sider og gjøre en side oppgaver i geogafri. Det var først når jeg var ferdig at jeg fikk lest på arbeidsplanen og så at jeg hadde med feil bok.. Litt irriterende men men. Har regnet helt sykt i dag og om du ville ta deg en dusj var det bare og gå ut i 5 sek så var du gjennomvåt. Jeg og pappa spiste en kjempe god middag sammen, og det gjorde en bra dag mye bedre ♥... Ingen kommentarer

rolig kveld

Hei!

Nå har jeg endelig fått satt meg ned etter og ha ryddet hele rommet, skapet og komoden min og tatt på neglelakk! Pleier alltid og rydde rommet på søndager (prøver hvertfall) men i dag har jeg virkelig ryddet. Sitter igjen med fem søppelsekker med klær og skrot som jeg bare kan kaste. Har mye bedre plass på rommet og i skapet ♥ Kjempe delig og starte uken med et strøkent rom. 

Resten av kvelden skal jeg bare slappe av og høre på musikk på rommet som jeg vanligvis gjør. Skal dusje og ta ansiktsmaske litt senere ut på kvelden :) Skal også rydde litt i sekken, og prøve og finne noe jeg gå med på skolen i morgen (da slipper jeg og stå opp så tidlig i morgen). Føler meg for en gang skyld klar for skolen i morgen ♥♥

Ha en fin kveld videre//♥... Ingen kommentarer

late dager

Hei!

De siste dagene har jeg ikke gjort annet enn og sove lenge, se på tv, sitte på rommet med pcn og musikk og kose meg! Er veldig deilig med sånne helger hvor du ikke har noen planer :) Jeg var en tur oppe hos mamma og mattis i går, men de var ikke hjemme så jeg satt i leiligheten og ventet på de. Tok meg en tur på senteret i går bare for og gjøre noe. Haha så sikkert rimelig dumt ut og gå der helt alene uten noen penger.

I går var det grått og trist ute, og det er det i dag og pluss at det regner. Skal dra og besøke bestefar om noen timer så da får jeg hvertfall gjort noe i dag. Jeg har planer om og starte med noe nytt nå. Jeg har tenkt til og prøve og blogge daglig! Håper jeg får det til, bloggen min er ikke akkurat på sitt beste for tiden :)

 Har forresten fått en ny lampe på rommet♥♥

 

 

 

 ... Ingen kommentarer

helg

Hei!

Endelig er det blitt helg♥♥ Føler at jeg har ventet veldig lenge på helg nå, selv om vi til og med hadde fri på mandag. I går gjorde jeg ikke noe spesielt, jeg var litt hos mamma, litt på klubben med venner, og litt hos pappa og Emil :) Pappa prøver og få meg med på Emil sin fotball cup her nå, men jeg kan ikke si at jeg har veldig lyst til det. Bloggingen er dårlig nok fra før men nå blir den nok enda værre. Pcn min har fått et virus.

Og den er utrolig treig og nesten helt ødelagt. Masse programer og alt som kommer opp når jeg skal skrive, som da gjør at det og skrive et innlegg tar veldig lang tid. Ser ikke ut nå, sitter på rommet uten sminke i joggebuksa og har nettopp spist frokost. Så slenger med noen gamle bilder. Håper alle får en fin dag :)
... Ingen kommentarer

vått og grått

Hei!

Klarte og stå opp alt for tidlig i dag, siden jeg trodde selvfølgelig at vi startet før det vi egentlig skulle. I første time i dag skal vi ha overgangsprøve i norsk. Så blir det to timer med gym før jeg skal ha fire timer med valg fag. Grunnen til det er fordi valgfag læreren vår var syk forrige uke, og vi fikk avspasere. Så i dag må vi ta igjen alt sammen, noe som selvfølgelig ikke er veldig gøy.

Merker at sommeren så og si er helt borte nå. Om morningen er det veldig kaldt, det regner, bladene faller av trærne og det er bare grått og trist. Savner sommeren utrolig mye. Ventet så lenge på den og nå er den allerede borte. Får bare smøre meg med tolmodighet til neste år. Noe jeg virkelig ser frem til nå er høstferie og bursdagen min ♥ 

Beklager for gamle bilder, skal prøve og ta noen bilder i dag!

Hvordan er været der du bor?2 kommentarer

dagen

Hei!

Idag har jeg gjort litt av hvert, og føler at dette har vært den perfekte måten og avslutte "helgen" på :) Jeg sov bare til kvart over åtte i dag, siden jeg fikk mamma til og vekke meg før hun dro på jobb. Hadde mye og gjøre i dag så orket ikke alt stresse med og våkne sent. Lagde meg frokost og slappet heelt av før jeg ordnet meg osv. Mormor kom og hentet meg i ellelve tiden, sammen dro vi og hentet Julie (kusine) på aks. 

Vi dro på en liten jente tur sammen til Storosenteret og fikk kjøpt oss litt ting (kan vise dere i morgen). Dro videre til Heidi og Henrik (tante og fetter), mormor dro for og besøke broren sin men jeg og Julie ble igjen. Vi hadde det veldig koselig, jeg lekte litt med de og så på film ♥ Heidi og Kristin altså moren og faren til Julie og Henrik (min onkel og tante) måtte dra for og stemme. Jeg passet de en liten stund imens vi så på film før de kom tilbake :)

Litt senere kom mormor & morfar og mamma & Emil. Så spiste alle sammen og hadde kaker, muffins, boller, kjeks osv. Feiret nemlig tante Heidi sin bursdag i dag!! ♥ Har hatt en kjempe bra dag, det var så utrolig deilig og ha en mandag frii! Skoleuka går nok fortere nå som den værste dagen er overstått ♥:)... Ingen kommentarer

lange dager

Hei!

De siste dagene har gått i skole, familie, venner og null blogging. Jeg er lenge på skolen, kommer hjem slapper litt av for så og gjøre lekser. Spiser med familien og finner på noe med de eller venner senere på kvelden. Er forstatt forkjølet og blir fort sliten av ingenting egentlig. Har ikke hatt noe tid til og blogge og heller ingen bilder og bruke. Har glemt kameraet mitt hos mamma og har ikke hatt tid til og hente det. 

Kommer nok ikke til og få mere tid til bloggen fremover men skal prøve og prioritere den litt oftere. Har egentlig ikke tid til og blogge nå heller. Ha en fin dag! :)

 ... Én kommentar
Les mer i arkivet » September 2013 » August 2013 » Juli 2013
hits