dagen

Hei!

Idag har jeg gjort litt av hvert, og føler at dette har vært den perfekte måten og avslutte "helgen" på :) Jeg sov bare til kvart over åtte i dag, siden jeg fikk mamma til og vekke meg før hun dro på jobb. Hadde mye og gjøre i dag så orket ikke alt stresse med og våkne sent. Lagde meg frokost og slappet heelt av før jeg ordnet meg osv. Mormor kom og hentet meg i ellelve tiden, sammen dro vi og hentet Julie (kusine) på aks. 

Vi dro på en liten jente tur sammen til Storosenteret og fikk kjøpt oss litt ting (kan vise dere i morgen). Dro videre til Heidi og Henrik (tante og fetter), mormor dro for og besøke broren sin men jeg og Julie ble igjen. Vi hadde det veldig koselig, jeg lekte litt med de og så på film ♥ Heidi og Kristin altså moren og faren til Julie og Henrik (min onkel og tante) måtte dra for og stemme. Jeg passet de en liten stund imens vi så på film før de kom tilbake :)

Litt senere kom mormor & morfar og mamma & Emil. Så spiste alle sammen og hadde kaker, muffins, boller, kjeks osv. Feiret nemlig tante Heidi sin bursdag i dag!! ♥ Har hatt en kjempe bra dag, det var så utrolig deilig og ha en mandag frii! Skoleuka går nok fortere nå som den værste dagen er overstått ♥:)

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar★ legg meg til som venn
Hei! Her kan du skrive litt om deg, din blogg og dine interesser. Du kan også skrive epostadressen din her :-) Håper du liker designet!hits