tidlig morgen

Hei!

Idag våknet jeg ganske tidlig, rundt åtte en gang. Er ganske trøtt her jeg sitter/ligger haha. Gleder meg veldig til Tusenfryd med Regine og Maria. Jeg skal prøve og få tatt noen bilder men er ikke sikkert jeg orker og ta med kamera ditt, så kanskje det blir noen mobil bilder. Skal hoppe i dusjen og spise så fort jeg har fått postet dette! Ligger i senga med pcn og musikk og slapper av, veldig deilig. Spørsmålsrunden kommer antageligvis i kveld om ikke jeg har planer da også, kan hende at det blir noe overnatting i kveld men vet ikke helt sikkert enda:)

Kommenter gjerne flere spørsmål eller forslag til videoblogger eller spesielle innlegg! Tenker og ha innkjøps video fra spania og et innlegg hvor jeg viser dere hvilke blogger jeg leser fast. Høres det bra ut? Skal prøve og og få laget en header snart, er litt kjedelig med en header hvor det står gratisdesign haha. Har noen noen bra redigeringsprogram? Jeg har noen tips allerede. Ha en super dag!

 

2 kommentarer

Skriv en ny kommentar★ legg meg til som venn
Hei! Her kan du skrive litt om deg, din blogg og dine interesser. Du kan også skrive epostadressen din her :-) Håper du liker designet!hits